HOTELL   -  KURS & KONFERANSE   - SELSKAP

 

HOTELLET ER oPE for

bestillte arragement, SELSKAP, kurs & konferanse

TLF: +47 35 05 21 43  -  MOB: +47 41 12 65 60

 

     

Både kropp og sjel har det godt her hjå oss. Om du skal på kurs, har noko å feire, vil reflektere eller berre stoppe og kvile, er Nutheim staden. Nutheim Gjestgiveri er eit lite familiedrive trehotell i hjartet av Telemark med lang tradisjon for å ta imot vegfarande til servering og overnatting. Staden har vore i familiens eige sidan 1917, og drivast no av mor og dotter; Ellen Grøstad Barstad og Solveig Barstad, og deira familie.

Vil DU HA SELSKAP

i Vakre historiske omgivelser?

I praktfull natur og historiske omgjevnader gjer vi dykk ei ekstra fin ramme på ein spesiell dag. Nutheim har lang tradisjon...

Les mer  

MÅLARSKULEN

La det som inspirerte kunstnarane og inspirere deg! Nutheim har frå starten av det 20. århundre vore ein stad for kunstnarar. Kunstnarane som kom til Nutheim søkte det gode liv. Her tok dei for seg av ro, lys, luft og motiv - men også...

Les mer  

Galleri Nutheim

Galleri Nutheim -forutan alle måleria i alle opphaldsrom ligg det eit lite galleri i underetagesn på hotellet. Det syntes naturleg å ha eit lite galleri her sidan så mange kunstnerar har tilknytning staden. Vi har omlag 3-4 utstillingar i galleriet i året. I sommarhalvåret har vi dessutan ein sommarutstillar i låven over tunet. I uteområdet har vi også ein god del skulptrar som ein kan nyte på vandring i Nutheimhagen og ellers på området.
SEND EIN FORESPØRSEL FOR MEIR INFORSMSJON
 

ØNSKER DU DET GODE MØTE

FOR DIN BEDRIFT?

Opp i gjennom historia har Nutheim vore ein mykje nytta stad for møte og kurs, både av bygdefolk og kursgjester frå heile landet.

Les mer  →

Bryllup

Om du vil at bryllupet ditt skal vera stort og pompøst eller lite og enkelt er det uansett ein stor dag. Vi på Nutheim er spesialistar på små og mellomstor bryllup.  Velkomst, vigsle, måltidet og festen. Vi har nemleg og vårt eige kapell som er viglsa til økumenisk bruk, om det velgen den ikkje giestlege varianten så har vi majestetisk utsikt til å bevitne JAet.

Les mer  

historisk måltid

Hjartdal gamle prestegard frå 1648 ligg 200 meter nedanfor Nutheim. Den vart flytt hit i 1962 og restautert av Erlend Grøstad.

Ver med på ei reise i tid med historisk inspirerte matretter og fortellingar
Les mer
 

 

KVALITETSMERKET OLAVSROSA «BLIR TILDELT OPPLEVINGAR AV SÆRLEG HØG STANDARD, MED OMSYN BÅDE TIL KULTURHISTORIE OG FORMIDLING.»

handplukket kurs og  konferansested

HANEN viser vei til Norges bygdeperler.
Kom tett på de ekte opplevelsene, den smakfulle maten og de gode historiene!

Genuint, ekte og smakfullt. Opplev Norge.