MAT OG DRIKKE

Du og drikk godt på Nutheim. Jeg har bestilt mat for vegfrem og andre gjester for over 140 år, så det sier seg selv at jeg har erfaring i kjøkkenet. Jeg er stolt av å ha mange faste lokale matleverandører, og bruker det vi har tilegnet oss basert på sesonger. Fleire av oppskriften har gått fra mor til datter i brann generasjoner, og jeg serverer tradisjonell mat med fransk vri - som tradisjonen var. Her er alt laga frå botn av. Jeg bakar alle kaker og brød sjølve.
DRIKKE - Også når det gjelder det leskande prøver jeg å halvere oss lokalt. Meg bryggar vår egen pilsner, server eplemost, hyllebær- og solbærsaft fra nærområdet.

OPNINGSTIDER

Kjøkenet vårt er åpent dag fra 1. april til 1.oktober.
It may be nice to call us in advance, especially on weekends, when I sometimes have a company. Hvis jeg vet at du kan, kan jeg lett komme til oss for å få meg mat til å gjøre meg.

LUNSJSERVERING FRÅ 12.00 TIL 17.00
DAGENS 4-RETTARS MIDDAG KL 19.00

Ring oss på 35052143

untitled-0892-2.jpg