Finn DITT uttrykk?

Malerkurs med overnatting og velsmakende mat i hjertet av Telemark

10 – 12. juli 2019

IMG_5704.jpg

Du ønskes herved velkommen til sommerkurs med meditasjon som innfallsvinkel til ditt skapende liv. Kurset holdes på vakre og tradisjonsrike Nutheim Gjestgiveri, beliggende i hjertet av Telemark og inspirasjonsted for kunstnere gjennom flere generasjoner. Her får vi vakre rammer, kommer til dekket bord og oppredd seng, slik at vi til fulle kan konsentrere oss om maleprosessen og komme hjem med ditt unike maleri, basert på det som er viktig for deg og som du via meditasjonen får kontakt med.

Kurset vil være prosessorientert, lekende og utforskende. Du vil få kunnskap om hvordan du kan bygge opp ditt maleri og vi vil drøfte tekniske og formale problemstillinger som måtte dukke opp. Også litt materiallære dersom behovet er der. Primært er kurset en arena for tid med deg selv, sammen med en gruppe som søker det samme; å få mer tilgang til sin kreativitet og hvordan utrykke den! Kurset er annerledes enn ett tradisjonelt malerkurs fordi vi bruker det indre som veileder, men selvsagt vil gruppa og omgivelsene kunne påvirke den enkeltes prosess. Her får du både i pose og sekk, den tid du trenger for egenprosess og møtepunkter med de andre på kurset, felles gjennomgang og refleksjon.

Tidsramme:

 Onsdag 10/7 fra kl. 16 til fredag 12/7 til kl. 16.30. Vi vil få servert ett måltid på onsdag ettermiddag/kveld og starter kurset samme kveld, etter at du har fått installert deg og kanskje blitt litt kjent på stedet? Kurstid torsdag og fredag er fra kl.10-16.30.

Pris:

Selve kurset koster 3200. Early bird: 2880, dvs betaling v/påmelding. Ellers; betal 500 kr som påmelding og resterende 2700 kr 2 uker før kursstart. Vipps 924 60273. Du vil motta en bekreftelse på at du har betalt og har plass. Materialliste blir sendt ut i god tid.

Begrenset antall plasser.

 

Pris overnatting/mat:
Kr 3000,- for enkeltrom i Undervisningsatelieret eller uspesifisert (dele bad)
Kr 3398,- for enkeltrom oppe på hotellet og prestetegården
Kr 3598,- for enkeltrom med utsikt oppe på hotellet

Prisen inkluderer:
Dag 1: enkel middag, overnatting i enkeltrom,
Dag 2: frukost, nistepakke m/kaffe/te,  4-retters middag om kvelden, overnatting, 
dag 3: frukost og 2-retters lunsj

Fri tilgang på atelierrommet

Drikke er ikke inkludert i prisen. Gjestene kan drikke medbrakt på rommene, men ikke i fellesarealene på hotellet eller uteområdet.

Se mer om Nutheim: www.nutheim.no

 

Det er bare å ta kontakt dersom du lurer på noe!

Ønsker deg velkommen til sommerens lille male-eventyr!

 

Gledelig hilsen

Åsne Margrete Reiten

www.margretereiten.no