Både kropp og sjel har det godt her hjå oss. Om du skal på kurs, har noko å feire, vil reflektere eller berre stoppe og kvile, er Nutheim staden. Nutheim Gjestgiveri er eit lite familiedrive trehotell i hjartet av Telemark med lang tradisjon for å ta imot vegfarande til servering og overnatting. Staden har vore i familiens eige sidan 1917, og drivast no av mor og dotter; Ellen Grøstad Barstad og Solveig Barstad, og deira familie.

DSC_0483.JPG

NUTHEIM GJESTEGIVERI

Nutheim ligg i Flatdal, ei bygd i Seljord kommune i Vest-Telemark, ca 2,5 t fra Oslo.

Hos oss kan du senke skuldrene, nyte naturen og oppleve et levende kulturminne. Vi gleder oss til å treffe deg og ønsker å gi deg en god opplevelse og et godt opphold. 

Velkommen til oss!

STADER I NÆRLÆIKEN

Seljord og Sogene

Nettstad med samla informasjon om ei rekke flotte og rike plassar i Seljord kommune. 

  • Atelieret til Terje Grøstad                                                     Rett over vegen for Nutheim ligg atelieret til Terje Grøstad, som held ope om sommaren, frå klokka 10 til 17.

  • Eva Bull Holtes billetgalleri og handverkstun.

    Opnar 22. juni -  16 km frå Nutheim.

  • Sommarutstillinga på Kunstlåven i Seljord

    Open i juli og august– 13 km frå Nutheim.

  • Tuddal høyfjellshotell

    Eit anna lite hotell med sjel, lange tradisjonar og god mat.

 

 

FLATDAL

Nutheim ligger langs vegen er omkransa av frodig natur, har eit storslått utsyn over Flatdal - en flat U-dal! Et strålande utgangspunkt for natur-, kunst- og kulturopplevingar.

Frå Kongehella 200 meter opp frå Nutheim uttala kong Oscar den 2. at det var det vakraste utsynet han hadde sett. Det er fleire flotte turstiar i Flatdal og omkringliggande bygder. Når du besøker oss får du et kart over tur-ruter i nærleiken.

 
Nutheim gjesgiveri staff

Trygve Barstad